به گزارش عصر سرعت ؛ در ابتدای این رویداد، «امین درخشان»، مدیر مرکز نوآوری شرکت فولاد آلیاژی ایران، در گزارشی از اقدامات این مرکز گفت: مرکز نوآوری با هدف تقویت ارتباط بین شرکتهای فناور و صنعت فولاد آلیاژی راهاندازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات این مرکز برگزاری رویداد «فولاژ پلاس» بود که به منظور معرفی نیازهای فناورانه صنعت فولاد آلیاژی برگزار شد.
«محمد کمال زاده» مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران نیز در ادامه با اشاره به این موضوع که یکی از نکات مهم برای ما، ایجاد ارزش افزوده اقتصادی از طریق دانش است، بیان کرد: آنچه بیشتر مورد تاکید است مسئولیت اجتماعی شرکت فولاد آلیاژی ایران نسبت به شرکتهای دانشبنیان و افراد تحصیلکردهای است که در استان زندگی میکنند.
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران همچنین تصریح کرد: در حالی که ما با مهاجرت نیروهای تحصیلکرده مواجهایم، همچنان افراد کمسواد وارد بازار کار میشوند. به همین دلیل، شرکتهای بزرگ با پشتوانه دولتی باید از منظر مسئولیت اجتماعی به این مسئله توجه کنند.
در ادامه رویداد «مجید شخصی نیائی» ریاست پارک علم و فناوری یزد عنوان کرد: برای توسعه این زیستبوم فناوری، نگاه سیستمی ضروری است. ما در حال تعامل با یک زیستبوم بزرگ هستیم و نمیتوانیم به تنهایی آن را پیش ببریم. در این استان هیچ نهادی وجود ندارد که از این زیستبوم جدا باشد و همه سازمانها و ارگانها جزئی از آن هستند. بنابراین، ارتقای فقط یک بخش از این زیستبوم بدون همکاری و همافزایی با سایر بخشها، امکانپذیر نیست.
«محمدصالح اولیاء» رئیس سازمان بهرهوری ایران نیز در ادامه بیان داشت: فولاد آلیاژی ایران به بزرگترین بازیگر زیستبوم فناوری تبدیل می شود زیرا نیازهای فناورانه خود را با نگاهی باز در نظر میگیرد و به دنبال همکاری با شرکتها و افراد دانشمحوری است که میتوانند در رفع این نیازها کمک کنند.
به گفته وی؛ این شرکت از ابتدای تأسیس یکی از پیشگامان استفاده از بالاترین تکنولوژیها در صنعت فولاد بوده است و این امر فرصتهای زیادی را در اختیار شرکتهای فناور قرار میدهد تا علاوه بر رفع نیازهای خود، در توسعه و نوآوریهای صنعت نیز مشارکت کنند.