همچنین بانکهای تجارت و صادرات ایران به ترتیب با درآمد، ۹۹ هزار و ۴۰۵ میلیارد و ۹۶۰ میلیون ریال و ۸۱ هزار و ۹۴ میلیارد و ۲۳۴ میلیون ریال در رتبه دوم و سوم قرار گرفتند.
در ادامه مقایسه مجموع درآمد این بانکها، بانک گردشگری با درآمد ۴۹ هزار و ۱۹۴ میلیارد و ۹۰ میلیون ریال، بانک پارسیان با درآمد، ۲۶ هزار و ۵۱۷ میلیارد و ۱۷ میلیون ریال ، بانک سینا با درآمد، ۱۷ هزار و ۶۸۵ میلیارد و ۳۲۶ میلیون ریال و بانک خاورمیانه با درآمد ۱۶ هزار و ۳۸۳ میلیارد و ۶۶۸ میلیون ریال به ترتیب در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
در دوره یکماهه آذر ۱۴۰۳، از مجموع درآمد بانک پاسارگاد ۹۵ درصد به درآمد تسهیلات اعطایی اختصاص داشت.
در حالیکه این درصد در بانکهای صادرات ایران ۹۰درصد، بانک پارسیان ۸۲ درصد، بانک سینا ۷۶ درصد، بانک تجارت ۷۵ درصد، بانک خاورمیانه ۷۴ درصد و بانک گردشگری ۷۱ درصد بوده است.
*مقایسه درآمدزایی این بانکها از محل فعالیتهای عملیاتی
درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی بانک پاسارگاد در آذر ۱۴۰۳، به ۱۲۸ هزار و ۹۰۶ میلیارد و ۵۴۸ میلیون ریال رسید که در مقایسه با بانکهای ذکر شده در رتبه اول قرار میگیرد.
درآمد تسهیلات اعطایی بانکهای تجارت و بانک صادرات ایران به ترتیب به ارزش ۷۵ هزار و ۴۴۹ میلیارد و ۴۰۹ میلیون ریال، ۷۳ هزار و ۴۷۱ میلیارد و ۱۸۳ میلیون ریال در رتبههای بعدی قرار میگیرند.
درآمدزایی بانکهای تجارت، گردشگری، صادرات ایران از محل کارمزدهای خود در آذر سال جاری به ترتیب با ارزش ۲۰ هزار و ۶۲۲ میلیارد و ۹۶۳ میلیون ریال، ۱۱ هزار و ۶۴۹ میلیارد و ۷۳۶ میلیون ریال ، ۷ هزار و ۲۹۳ میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریال در رتبههای اول تا سوم قرار گرفت.
در مقایسه درآمد حاصل از محل اوراق بدهی بانکهای مذکور در آذر ۱۴۰۳، بانک گردشگری با درآمدی ۱ هزار و ۸۱۰ میلیارد و ۹ میلیون ریال بیشترین درآمد را از این محل داشته است.
همچنین درآمد حاصل از اوراق بدهی بانکهای تجارت، پارسان، پاسارگاد، سینا، خاورمیانه، صادرات ایران به ترتیب در رتبههای بعدی قرار گرفتد.
همچنین در مقایسه درآمد حاصل از سرمایهگذاریهای بانکهای سینا، خاورمیانه، بانک صادرات ایران، پاسارگاد و گردشگری در آذر ۱۴۰۳، بانک گردشگری با درآمدی ۱۹۲ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریالی و بانک تجارت با درآمدی ۱۲۲ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریالی در رتبه اول و دوم قرار گرفتند.
همچنین بانک سینا در آذر ۱۴۰۳ از محل سرمایهگذاریها دربین بانکهای ذکر شده رتبه سوم را کسب کرده و درآمدی ۴۰ میلیارد و ۹۰۹ میلیون ریالی داشت.
لازم به ذکر است، بانکهای خاورمیانه، صادرات ایران، پاسارگاد و پارسیان از این محل درآمدی نداشتند.
در مقایسه درآمد سپردهگذاری بانکهای مذکور در آذر۱۴۰۳، بانک تجارت درآمدی معادل با ۱۲ هزار و ۱۳۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال داشت و در رتبه اول قرار گرفت.
همچنین درآمد سپردهگذاری بانکهای سینا، خاورمیانه، پارسیان، گردشگری و پاسارگاد به ترتیب در رتبههای بعدی قرار گرفتند.