اختصاصی عصرسرعت، نمایشگاه «کیش اینوکس ۲۰۲۴» به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای اقتصادی کشور، بستری برای بررسی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری نوین فراهم کرده است.
کیش اینوکس ۲۰۲۴، یازدهمین دوره از این رویداد معتبر است که از تاریخ ۱۴ تا ۱۷ آبان در جزیره کیش برگزار شد و فرصتی فراهم کرد تا متخصصان حوزههای بورس، بانک، بیمه و خصوصیسازی با تبادل تجربیات و برگزاری نشستهای تخصصی به بررسی چالشها و فرصتهای اقتصادی کشور بپردازند.
در حاشیه این نمایشگاه، سعید قاسمزاده، مدیرعامل شرکت توسعه اقتصادی پایدار فراگیر(تافکو) در گفتگو با خبرنگار عصرسرعت در توضیح فعالیت های این شرکت گفت: تافکو به عنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ توسعه فراگیر فولاد خوزستان با هدف بازرگانی محصولات این هلدینگ در سال ۱۳۹۶ شروع به کار کرده و امروز ماموریت مهندسی و ساخت قطعات استراتژیک مورد نیاز فولادسازی برای بار اول در کشور را برعهده دارد.
وی با اشاره به اینکه این مجموعه با دارا بودن بهترین متخصصان و نخبگان در حال حاضر، بومیسازی قطعات و تجهیزات مرکز نوآوری را برعهده دارد افزود: تافکو درسالهای گذشته علاوه بر خدمات بازرگانی، توانسته بخشی از نیاز شرکتهای فولاد خوزستان، فولادشادگان، صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) و… را از طریق ساخت قطعات استراتژیک مرتفع می کند که ازجمله آنها میتوان به تولید گریدپلیت با استفاده از نوعی میکروآلیاژی خاص، غبارگیرها، بهکارگیری تکنولوژی نوین در تولید پودر ریختهگری و قطعات مورد نیاز ورودی سیستم سیرکولاسیون کارخانه گندلهسازی سیمیدکو، طراحی گیربکسهای موردن یاز فولا خوزستان، طراحی و ساخت ۱۳ نوع قطعه موردنیاز شرکت فولاد شادگان و… اشاره کرد.
قاسم زاده درباره دستاوردهای یک سال اخیر و طرح های توسعه این مجموعه نیز گفت: نسبت به سال گذشته درآمد ما بیش از ده برابر شده است. ما در حال تولید مثلا کمپرسور واحد احیا، کمپرسور گاز خنثی برای اولین بار و با تجهیزات خاصی هستیم که قبلا از خارج وارد میشد ولی الان خودمان تولید می کنیم.
وی ادامه داد: شرکت ما به دنبال موضوعات و تجهیزات خاصی می رود که واقعا کسی سراغش را هم نگرفته یا اینکه تولید آن پیچیدگی خاصی دارد و یا سرمایهگذاری بالایی داشتند و همیشه وابستگی به خارج حفظ شده بود اما برای اولین بار طی یک سال گذشته ما توانستیم برای تولید به سراغ آنها برویم. این مسئولیت به دلیل خصوصیات و پیچیدگی قطعات فولادی، یک چالش فنی و مدیریتی است که تافکو با تجربه و توانمندیهای خود به عنوان پیشرو در این زمینه فعالیت مینماید.
قاسم زاده بیان کرد: سعی خواهیم کرد در حل مسائل پیچیده صنعت فولاد نقش موثری ایفا کنیم و در گامهای بعدی به فعالیت در زمینههای صنایع دیگر نیز پرداخته و حتی به تجاری سازی آن فکر خواهیم کرد. این همراهی با شرکتهای دانشبنیان و پارکهای فناوری به نوآوری در صنعت کمک خواهد کرد.
مدیرعامل تافکو یکی از اهداف این شرکت را جذب نخبگان اعلام کرد و گفت: هدف دیگر تافکو جذب افراد نخبه دانشگاهی است تا تجربه و دانش در کنار یکدیگر قرار گیرد و در تولید به ما کمک کنند.
همچنین، تداوم همکاری با شرکتهای دانشبنیان و تامینکنندگان متعهد به همکاری به منظور تحقق تبادل مفید اطلاعات را فراهم کرده و این همکاری به صورت برد برد رشد خواهد کرد. ما به فعالیتهایمان تا زمانی که آخرین قطعه صنعت ایرانی و بومی شود به فعالیتمان ادامه خواهیم داد.
وی تاکید کرد: با توجه به شناختی که از بازارهای داخلی و خارجی طی مدت زمان فعالیت خود به دست آوردهایم، به دنبال آن هستیم خدمات خود را در بالاترین سطح ممکن به مشتریان ارائه دهیم و در همین راستا میتوانیم با شرکتهای خارجی نیز رقابت کنیم.
مدیرعامل تافکو درباره برنامه های آتی این شرکت نیز گفت: به تصمیمات دولت جدید خوشبین هستیم . اگر مشکل ثبت سفارش و تخصیص ارز انجام شود و اگر بخشنامههای اذیت کننده و خلقالساعه نباشد، حتما کارها را به راحتی میتوانیم انجام دهیم وچرخ صنعت هم بهترمیچرخد و خیلی مشکلات حل میشود و قطعا طبق برنامهریزیهای انجام شده به راهمان ادامه خواهیم داد تا به موفقیت های بالاتری برسیم.
قاسم زاده نبودن فضای کافی برای غرفه را از نقاط ضعف مهم نمایشگاه امسال برشمرد و گفت: نمایشگاه نسبت به سال گذشته بهتر و منظم تر برگزار شد اما همچنان جای کار زیاد دارد. فضا خیلی محدود بود و امیدواریم سال آینده فضای بیشتری را در اختیارمان قرار بدهند.