به گزارش عصرسرعت ، «محمد اولیاء» به عنوان سخنران افتتاحیه این همایش، با اشاره به تغییرات پرسرعت تکنولوژیها بر اساس نیازهای صنعتی دنیا و با توصیف وضعیت کنونی و ارتباط صنعت و دانشگاه بر اساس برنامههای آینده گفت: روند فزایندهای از مصرف انرژی در دنیا ایجاد شده است و سالانه حدود 40 گیگاتن گازهای گلخانهای باعث افزایش دمای کره زمین میشود. به همین جهت، هدف جهانی برای سال 2050، “پایداری محیط زیستی، امنیت انرژی و مقرون به صرفه بودن انرژی” است.
اولیاء ادامه داد: ما در کشور دو درصد سهم انتشار جهانی گازهای گلخانهای را داریم و در اسناد کشوری، تمهیداتی برای کنترل آن در نظر گرفته شده است. “تجدیدپذیرها، ذخیرهسازها، شبکههای هوشمند، برقیسازی، کربن کپچر و در حوزه آب، شیرینسازی، تصفیه و پیشرفت پایهای اقتصاد چرخشی” از مواردی است که بین رویکردهای مپنا در راه بهبود وضعیت زیست محیطی کسب و کار است.
وی با اشاره به گذشت سه دهه از تاسیس مپنا تصریح کرد: مپنا در سال گذشته از مرز 50 مگاوات احداث نیروگاه حرارتی گذشت. آنچه هماکنون و برای آینده مد نظر این گروه است، شامل “دیجیتالسازی و بهرهوری انرژی، صنعت آب، برقیسازی، سوختهای جایگزین و تجدیدپذیرها” است.