مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان گفت: بندر منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان به دلیل موقعیت استراتژیک، یکی از بنادر مهم تخصصی ایران است.
سید علی اصغر علامه، در مراسم افتتاحیه اسکلههای ۷ و ۸ که با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه از غربیترین نقطه استان هرمزگان و از کنار سواحل نیلگون خلیج همیشه فارس، در مرز سه استان هرمزگان، بوشهر و فارس در خدمت شما و مردم شریف ایران هستیم، بیان داشت: منطقه ویژه اقتصادی پارسیان مستعدترین منطقه ویژه در جنوب کشور و نزدیکترین منطقه به پایتخت انرژی ایران، پارس جنوبی جهت قرار گرفتن صنایع انرژی بر اعم از فولاد و پتروشیمی است.
علامه افزود: منطقه ویژه پارسیان با وسعت ۱۰ هزار هکتار و در اختیار داشتن یکی از بزرگترین بنادر کشور و متصل به آبهای آزاد جهت ایجاد زیرساختهای لازم، منطقهای که میتواند در سال تولید، اشتغال و دانش بنیان میزبان شرکتهای دانش بنیان در حوزهی پتروشیمی و فولاد و صنایع پایین دست در جهت جلوگیری از خام فروشی و تحقق اهداف مدنظر باشد.
وی گفت: در سال ۱۴۰۱ در راستای منویات مقام معظم رهبری و تاکید دکتر رئیسی، ریاست محترم جمهوری، با حمایت وزارت صمت و سازمان ایمیدرو، در همه حوزهها اعم از زیرساخت، سرمایهگذاری و صادرات با دستان توانمند جوانان رشد ۴۰۰ درصدی را رقم زدیم که خود افتخاری بزرگ است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان با بیان اینکه ثابت کردیم جوانان ایرانی زیر بار زور نمیروند اظهار داشت: در بدترین و سختترین شرایط تحریم و زیر فشارهای ظالمانه غرب در راس آن آمریکای جنایت کار با تکیه بر توانایی جوانان میتوانیم به راه خود ادامه دهیم.
علامه تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی پارسیان تجلی اراده جوان ایرانی و مسلمان است و قطعاً این بندر جزو بنادر تاثیر گذار و نقش آفرین در اقتصاد کشور خواهد بود.
وی افزود: ما امروز مفتخریم با فرمان جنابعالی دو پست اسکله به ارزش بیش از ۳۰ میلیون یورو به بهرهبرداری برسد که میتواند در اقتصاد دریا در کنار سایر حوزهها به رشد اقتصادی کشور کمک کند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان تصریح کرد: ظرفیت دو پست اسکله سه میلیون تن در سال است که میتواند به صادرات غیر نفتی و در شرایط کنونی کمک شایانی کند.
علامه در تشریح مشخصات اسکلههای ۷ و ۸ عنوان کرد: طول این اسکلهها ۵۱۰ متر و پس کرانه آن ۲۸ هکتار است که ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم میتوانند مشغول به کار شوند و در کنار اشتغال غیرمستقیم این بندر میتواند اقتصاد دریا را متحول کند و سهم ایران از اقتصاد دریایی را افزایش دهد.
وی خاطر نشان کرد: بندر پارسیان تنها بندر تمام ایرانی است که همه مراحل آن، از طراحی تا مهندسی، از ساخت تا نصب و تامین مالی آن صد در صد ایرانی بوده و در حوزه ساخت بندر امروز بینیاز از دیگر کشورها است و همینجا جا دارد از قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا که نقش بی بدیلی در
ساخت این اسکلهها و بندر داشته در شرایط سخت کشور تقدیر و تشکر ویژه داریم و همچنین امروز یکی از پروژههای بزرگ تولید متانول کشور در فاز اول ۳۵۰ میلیون دلار انجام خواهد شد و در فاز دوم ان شالله زنجیره آن تکمیل و پروپیلن و پلی پروپیلن تولید خواهد شد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان، از این منطقه ویژه اقتصادی به عنوان یکی از یادگاریهای دولت سیزدهم یاد کرد و از معاون اول رئیس جمهوری دعوت کرد تا از منطقه ویژه اقتصادی پارسیان بازدید داشته باشد و خواستار برگزاری جلسهای به ریاست محمد مخبر برای ارایه برنامههای توسعهای در جهت تحقق شعار دولت شد تا بدینوسله موانع سرمایه گذاری برطرف شود و شاهد اشتغال بیشتر جوانان این مرز و بوم باشیم.