پنل تخصصی توسعه صنایع دارویی در جهت ارزش آفرینی و ارتقای سلامت جامعه با هدف آگاهی بخشی و افزایش حضور سرمایه گذاران برای تولید مواد موثره دارویی از محصولات پتروشیمی برگزار شد.
به گزارش عصرسرعت از روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، پنل تخصصی توسعه صنایع دارویی در جهت ارزش آفرینی و ارتقای سلامت جامعه با حضور مدیران سندیکای تولید کنندگان دارو، فعالان بخش خصوصی تولید دارو و مدیر امور سرمایه گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و اصحاب رسانه برگزار شد.
مدیر امور سرمایه گذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در این پنل تخصصی با اشاره به تسهیلات فراهم شده در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برای سرمایه گذاری در حوزه تولید دارو، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی دومین هاب تخصصی صنعت ارزش آفرین پتروشیمی با ظرفیت ۲۶ میلیون تن است که در حال حاضر بیش از ۱۹ میلیون تن محصول را تولید، صادر و به فروش می رساند.
اکبر پیربدلی افزود: به دلیل استقبال گسترده سرمایه گذاران از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از اراضی قابل واگذاری این منطقه به سرمایه گذاران سپرده شده است و به همین دلیل تملک سه هزار و سیصد هکتار اراضی جدید تحت عنوان توسعه منطقه ویژه در مراحل نهایی قرار دارد.
وی ادامه داد: آماده ارائه طرح های کارشناسی شده به سرمایه گذاران و همراهی تا فروش محصولات در بازار داخلی و صادرات هستیم.
اختراعی رییس سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی کشور در این پنل تخصصی با بیان اینکه ۹۰ درصد از مواد موثره دارویی از پتروشیمی تهیه می شود، اظهار کرد: امروز در جهان مواد موثره دارویی را به دلیل محدودیت برداشت از گیاهان از طریق فرایند های پتروشیمیایی تهیه می کنند و به عنوان یک روش استاندارد در جهان مورد تایید قرار گرفته است.
وی افزود: ایران اسلامی به دلیل منابع عظیم نفت و گاز و همچنین تکنولوژی و منابع انسانی متخصص در حوزه پتروشیمی می تواند جایگاه ویژه ای در قاره آسیا و جهان برای تولید مواد موثره دارو و همچنین تولید محصول نهایی داراست.
اختراعی تصریح کرد: تا قبل از انقلاب اسلامی ۳۰ هزار دانشجو در کل کشور وجود داشت و امروز به برکت انقلاب بیش از یک میلیون تحصیل کرده دانشگاهی داریم که مطابق همین رشد نیز شاهد افزایش تولیدات علمی در سطح جهان و آسیا هستیم.
وی با بیان اینکه تولید دارو در ایران به دلیل فراهم بودن شرایط و زیرساخت ها ۱۰ درصد قیمت جهانی آن تمام می شود، بیان کرد: جوانان قوی و با اراده ما در سطح مختلف علمی توانایی های خوبی برای تولید مواد دارویی در داخل کشور دارند، اگر قیمت یک دارو بصورت متوسط در جهان ۲ دلار ارزش گذاری شده باشد تولید این محصول در ایران حدود ۸ هزار تومان تمام می شود و مزیت رقابتی فوق العاده ای دارد.
وی در تشریح مزیت سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اظهار کرد: ۶۳ درصد از منابع پتروشیمیایی بصورت متمرکز در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در حال تولید و در دسترس قرار دارد، منبع عظیمی که نمونه آن در نقطه دیگری مشاهده نمی شود؛ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی پایگاه فوق العاده ای برای صنعت دارویی کشور است.
سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی لذت بخش است/ مزایای فوق العاده برای سرمایه گذاران
موسوی رئیس هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی کشور در این پنل با بیان اینکه تجربه حضور و سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی را دارد، اظهار کرد: سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بسیار تجربه لذت بخشی بود، محدودیت های که در سرزمین اصلی و شهرک های صنعتی وجود دارد در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به هیچ عنوان لمس نمی شود.
وی افزود: در یک روز از مرز محصولات را وارد کشور کردیم و به دلیل تسهیلات ارائه شده در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در محل شرکت نصب شد، تجربه ای که در هیچ جای دیگری نداشتیم و برای ما لذت بخش بود.
وی با دعوت از سرمایه گذاران حوزه تولید دارو برای حضور در منطقه ویژه بیان کرد: در هاب تخصصی پتروشیمی امکان فعالیت برای تولید، فروش و همچنین صادرات فراهم است. منابع مورد نیاز تولید دارو، تجهیزات و نیروی انسانی ماهر هم از مزیت های فوق العاده منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی است.