مشارکت برای سرمایهگذاری جهت انتقال آب از دریای عمان به کویر مرکزی، پروژهای است که امروز به عنوان یکی از نمادهای خدمت به مردم در قالب یک پروژه ملی شناخته میشود؛ پروژهای مؤثر و در خور توجه برای کمک به تحقق جریان دائمی زایندهرود که البته یکی از اضلاع این پازال است.
با راهاندازی این پروژه که سالانه بالغ بر ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب را از دریای عمان به اصفهان منتقل میکند و برداشت صنایع از آب رودخانه را به صفر میرساند.
هماکنون این پروژه با پیگیریهای مجدانه فولاد مبارکه در ۲۲ جبهه کاری به طور همزمان در جریان است و طبق آخرین براوردها، فاز اول این پروژه مهم و حیاتی برای اصفهان، با انتقال ۷۰ میلیون متر مکعب تا پایان امسال کام مردم را شیرین میکند.
فولاد مبارکه، به عنوان شرکتی پیشرو از گذشته در صف اول حل مشکلات کشور و خدمت به مردم در بحرانها بوده است. سرمایهگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی این شرکت در ابرپروژه انتقال آب عمان به فلات مرکزی نشان از عزم جدی این شرکت دغدغهمند برای حل مشکلات مردم در زمینه تحقق جریان دائمی زایندهرود، حل مشکل کمآبی استان و رفع فرونشست است.
البته در کنار این ابرپروژه، فولاد مبارکه با سرمایهگذاری ۲.۳ میلیارد دلاری در پروژههای کاهش مصرف انرژی و تغییر الگوی مصرف آب و سرمایهگذاری ۱.۳میلیارد یورویی برای پروژههای در دست اقدام در این زمینه، با مصرف ۲.۲ متر مکعب آب به ازای هر تن تولید فولاد خام، به عنوان شرکتی الگو در زمینه مصرف آب، بین فولادسازان دنیا محسوب میشود. این در حالی است که مصرف آب فولادسازان دنیا، به طور میانگین ۳.۳ متر مکعب به ازای هر تن است.