مدیرعامل شرکت توسعه فرآوری صنایع و معادن ماهان سیرجان اعلام کرد: میزان تولید سنگآهن شرکت در سال 1400 در مجموع به 2 میلیون و 800 هزار تن رسید که علاوه بر ثبت بالاترین رکورد، در مقایسه با سال قبل آن ۱۷ درصد افزایش داشت.
به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، مهدی بهرامی گفت: سال 1400 با وجود مشکلات برای همه صنایع و اقتصاد کشور، این شرکت سال خوبی را پشت سر گذاشت و توانست در تولید، فروش و اشتغالزایی رکوردهای مختلف ثبت کند.
وی افزود: میزان باطله برداری در سال گذشته نیز 34 میلیون و 500 هزار تن بود که بالاترین رکورد از ابتدای شروع به کار در معدن تاکنون است. میزان فروش شرکت نیز در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۵۵ هزار میلیارد ریال رسید که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ با رشد ۴۰ درصدی همراه بود و رکورد سالانه فروش را ثبت کرد.
وی اظهار کرد: در بخش اشتغال نیز شاهد رشد ۱۹ درصدی پرسنل نسبت به سال قبل بودیم به طوری که جمع نیروهای شاغل در شرکت، پیمانکاران و مشاوران به ۸۶۰ نفر رسید.
بهرامی گفت: علاوه بر ثبت رکورد در بخش های تولید، فروش و اشتغال، در آخرین رتبهبندی انجام شده توسط سازمان مدیریت صنعتی ایران در همایش شرکتهای برتر ایران، موفق به کسب رتبه ۱۱۶ در بین ۵۰۰ شرکت برتر و همچنین کسب رتبه هشتم در بین برترین شرکتها در حوزه اکتشاف، استخراج و خدمات جانبی شدیم.
وی افزود: شرکت در حوزه ایمنی نیز موفق شد با رشد عملکرد ۱۸درصدی نسبت به دوره گذشته، رتبه هفتم را در ممیزی سالانه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در بین ۴۸ واحد تابعه این سازمان در کل کشور کسب کند.
بهرامی در خصوص برنامههای امسال شرکت گفت: آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه کنسانتره به ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال، بهرهبرداری از کارخانه خردایش سنگآهن به ظرفیت چهار میلیون تن در سال طی نیمه نخست امسال، پایان روند پذیرش شرکت در بورس و تولید سنگ آهن به میزان سه میلیون تن از اهم برنامههای سال 1401 شرکت اسافزود: همچنین عملیات حفاری اکتشافی به میزان حداقل ۱۰ هزار متر در معدن ۵ و محدوده های اکتشافی شرکت، بهره برداری از سامانه معدنکاری هوشمند (دیسپچینگ) معدن ۵ در نیمه نخست امسال، استقرار سیستم مدیریت یکپارچه در سطح شرکت، بهرهبرداری از سیستم جدید زهکشی معدن، اتمام عملیات اجرایی پایداری شیب دیواره شمالی معدن، اتمام مطالعات هیدروژئولوژی معدن و اجرای عملیات پمپاژ چاههای زهکشی و تملک محدودههای معدنی جدید از دیگر برنامه های سال جاری شرکت ماهان سیرجان است.
بهرامی تصریح کرد: برای تحقق شعار امسال که به “تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین” نامگذاری شده، لازم است ابتدا نگاه ویژه به مقوله تولید و اشتغال در بدنه دولت شکل بگیرد و حداقل شاهد ایجاد موانع متعدد در این زمینهها از سوی دولت نباشیم .
وی افزود: همچنین باید مواردی همچون “تعریف سازوکارها و قوانین پویا به جای بروکراسیهای معمول اداری”، “پرهیز از برنامههای کلیشهای و نمایشی”، “مطالبه درست مردم و رسانهها از مسوولان” و “ارزیابی برنامهها و اقدامات دستگاهها با شاخصهای ملموس برای مردم” محقق شود تا زمینه تولید بر مبنای ایجاد دانش در داخل کشور فراهم شود.
شرکت توسعه فرآوری صنایع و معادن ماهان سیرجان (سهامیعام) بهعنوان یکی از شرکتهای هلدینگ صنایع و معادن ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری، با هدف سرمایهگذاری در طرحها و پروژههای تخصصی حوزه صنعت و معدن کشور فعالیت میکند.