ميلاد فروغي اظهار كرد: سهامداران صندوق جسورانه ارغوان گروه مالی غدیر، ساتا و موسسه توانمندسازی نیروهای مسلح ميباشند و براساس برنامهریزی و هماهنگی با فرابورس، ماه آینده پذیرهنویسی واحدهای صندوق جسورانه ارغوان انجام ميشود.
وي ادامه داد: اواخر سال گذشته، اقدامات خود براي اخذ مجوز تاسيس صندوق جسورانه با سرمایه اولیه ۲۵۰ میلیارد تومان آغاز كرديم که ارغوان با اين سرمايه، بزرگترین صندوق جسورانه فعلي کشور است.
به گفته دكتر فروغي، سرمایهگذاری دی به عنوان مجموعه تخصصی گروه مالی غدیر در زمينه استارت آپها فعاليت دارد كه در زیر مجموعه این شرکت شتابدهنده، رصدخانه، صندوق جسورانه فعاليت ميكنند.
فروغي با بيان اينكه شرکت تامین سرمایه دماوند وظیفه مدیریت این صندوق را بر عهده دارد، خاطرنشان كرد: یکی از پارامترهایی تاثيرگذار بر موفقیت صندوقهای جسورانه وجود تیمهای تخصصی سرمایهگذاری و بهرهبرداري از ظرفيت آنان در اين صندوقها است.
مديرعامل گروه مالي غدير ادامه داد: در حال حاضر در گروه مالی و سرمایهگذاری دی و سایر مجموعههایی که شرکای ما هستند، از توانمندي گروههای تخصصی در صنايع مختلف بهرهمندیم و البته اولویت در صندوق جسورانه ارغوان سرمايهگذاري در حوزه سلامت و سایر حوزههاي مرتبط است. تیمهای مجرب در گروه مالي اقدام به بررسی و ارزیابی حوزههای مختلف سرمایهگذاری کردند و با شناسايي فرصتهاي سرمایهگذاری، تلاش میکنند به محض آغاز فعالیت رسمی صندوق در آن حوزهها فعاليت و سرمايهگذاري كنند.
وي ادامه داد: یکی از موضوعات مهم، بحث مصرفکنندگان یا بهرهبرداران از این حوزه است و با توجه به اينكه هلدینگ بزرگ غدير سهامدار گروه مالي غدير بوده و در این هلدینگ طیف وسیعی از فرصتهاي سرمایهگذاریها و صنایع وجود دارد، لذا بسياري از نیازهای صنعتی و سرمایهگذاری در حوزه دانشبنیان در همین مجموعهها و شرکتهاي تابع شناسایی میشوند و این موضوع به نوعی تضمين كننده موفقیت سرمایهگذاری است، چون تقریبا اطمینان داریم که محصول یا ایدهای که در آن سرمایهگذاری میشود با احتمال بالایی به موفقیت میرسد و مجموعههای غدير از آن محصولات بهره مند ميشوند.
فروغی افزود: در جلسات متعدد و مفصل کارشناسی این طرح مورد بررسی قرار گرفت، اولویتها و حوزههای سرمایهگذاری مطرح شد، تیم تخصصی مجموعه فرابورس و سازمان بورس هم در این جلسات شرکت داشتند و همکاری دو جانبهای شکل گرفت و با تعاملی که برقرار شد، توانستيم در یک زمان بسيار کوتاه مراحل موافقت اصولی صندوق را به پايان ببريم و در هیئت پذیرش فرابورس این صندوق و طرح تجاری آن پذيرفته شد.
وی تصريح كرد: در ادامه کار قاعدتاً نیازمند همکاری و تعامل بیشتری هستیم چرا كه صندوقهاي جسورانه، صندوقهای خاصی بوده و سرمایهگذاران خاصی دارند و هم از جهت بازدهی و طول عمر سرمایهگذاری نسبت به سایر صندوقهای سرمایهگذاری متفاوت هستند.
فروغی گفت: امیدوار هستیم که در ادامه همین تعامل، منابع خوبی در این صندوق جذب كنيم و منابع بیشتری را از طریق افزایش سقف صندوق در واحد زمانی مشخص داشته باشیم و بتوانيم در حوزههای مناسب سرمایهگذاری و با بازدهی مطلوب متمرکز باشیم .
لازم به ذكر است، روز پنج شنبه و در حاشيه نمايشگاه اينوتكس نشست خبري امير عباس حسيني، مدير عامل سرمايهگذاري غدير در خصوص راهبردهاي گروه سرمايهگذاري غدير در راستاي تحقق اقتصاد دانش بنيان، با حضور مديران عامل گروه مالي غدير، سرمايهگذاري دي، تامين سرمايه دماوند و با حضور نمايندگان رسانههاي مختلف كشور برگزار شد.