گزارش اختصاصی عصرسرعت، بالغ بر 88 درصد از سرمایه گذاران و صاحبان سهام این شرکت در 6 تیر ماه در مجموعه فرهنگی ورزشی وزارت کار و امور اجتماعی گرد هم آمدند تا عملکرد سال 1402 را بررسی و با تصویب صورتهای مالی و تقسیم سود نقدی مهر پایان بر آن سال بزنند.
بر اساس این گزارش، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در سال مالی منتهی به اسفند ماه سال 1402 بیش از 254 هزار و 175 میلیارد ریال سود خالص بدست آورد که در مقایسه با همین مدت از سال 1401 رشد قابل قبول 11 درصدی را نمایان میسازد.
بنابراین، با لحاظ سرمایه جدید 324 هزار میلیارد ریالی که در آخرین روزهای اسفند ماه به تصویب مجمع فوق العاده رسیده بود، به ازای هر سهم 784 ریال سود محقق کرد و در مجمع عمومیعادی سالیانه پس از تصویب صورتهای مالی، مبلغ 620 ریال (در مجموع مبلغ 200 هزار و 880 میلیارد ریال) آن بین سهامداران در قالب سود نقدی تقسیم شود.
در واقع، شرکت چادرملو با تقسیم سود بالای 79 درصدی، بار دیگر رضایت سهامداران خود را جلب کرد و صاحبان سهام این شرکت معدنی با دستانی پر راهی خانهها شدند.
با پایان مدت 4 ساله موسسه حسابرسی وانیا نیک تدبیر در این شرکت، موسسه حسابرسی ارقام نگر آریا به عنوان بازرس قانونی و حسابرس اصلی شرکت انتخاب شد.
در مجمع، حق حضور در جلسات هیئت مدیره برای اعضاء غیر موظف برای سال مالی 1403 به صورت ناخالص مبلغ 110 میلیون ریال به ازای برگزاری حداقل یک جلسه و حداکثر دو جلسه در ماه تعیین شد و حق حضور اعضاء کمیتههای تخصصی زیر نظر هیئت مدیره (کمیته حاکمیت شرکتی) به صورت ناخالص برای هر جلسه مبلغ 75 میلیون ریال و حداکثر دو جلسه در ماه تصویب شد.
همانند گذشته آگهیهای شرکت در روزنامههای کثیرالانتشار دنیای اقتصاد و جهان صنعت درج خواهد شد.
به پاس خدمات و اقدامات مثبت و عملکرد خوب هیئت مدیره در سال 1402، مجمع مبلغ 15 میلیارد ریال به صورت ناخالص را به عنوان پاداش تعیین نمود که در وجه اشخاص حقوقی هیئت مدیره کارسازی خواهد شد.
شرکت چادرملو در سالی که گذشت بیش از 2 هزار و 288 میلیارد ريال کمکهای عامالمنفعه در قالب مسئولیتهای اجتماعی پرداخت کرد و در مجمع سالیانه، برای سال 1403 تا سقف 2 هزار و 400 میلیارد ريال به عنوان بودجه مسئولیتهای اجتماعی در نظر گرفته شد.
بنا به اظهارات طاهرزاده مدیرعامل شرکت، گروه چادرملو با سهم ۱۷ درصدی جایگاه دوم در تولید کنسانتره را در کشور در اختیار دارد و در تولید گندله سهم ۷ درصدی، در تولید آهن اسفنجی سهم ۱۰ درصد و در تولید شمش فولاد سهم ۶ درصد را در بین تولیدکنندگان زنجیره فولاد به خود اختصاص داده است.
در سال گذشته اجرای طرحهای توسعه با پیشرفت قابل قبولی تداوم یافت و برای اولین بار بالغ بر ۱۶۳ هزار میلیارد ریال در طرحهای توسعه شرکت و شرکتهای سرمایهپذیر سرمایهگذاری شد. تلاش شرکت بر آن است تا حداقل ۷ طرح توسعه این گروه با سرمایهگذاری معادل ریالی ۳۷۵ هزار میلیارد ریال و با اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم بالغ بر ۸ هزار نفر را تا پایان سال جاری به بهره برداری برساند. احداث کارخانه شماره 2 گندله سازی، نیروگاه شماره 2 سیکل ترکیبی اردکان به ظرفیت 546 مگاوات در شهرستان اردکان، احداث کارخانه اکسیژن به ظرفیت 15 هزار نرمال مترمکعب، تولید کلاف به ظرفیت 450 هزار تن و آهن اسفنجی به ظرفیت 1 میلیون و 200 هزار تن در فولاد سرمد ابرکوه، بهره برداری از کارخانه کنسانتره بهاباد به ظرفیت 1 میلیون و 300 هزار تن در سال و احداث کارخانجات میلگرد و کلاف شهرستان میبد به ظرفیت 300 هزار تن در سال از جمله مهمترین طرحها هستند.
به گفته مدیرعامل شرکت چادرملو در سال 1402 محدودیتهای مصرف انرژی همچون برق و گاز شدت بیشتری نسبت به سال 1401 داشت اما؛ با وجود آن با افزایش بهرهوری و کاهش خاموشیها، رکورد تولید در واحدهای گندلهسازی و شمش فولاد شکسته شد.
لازم به ذکر است که در مجمع عمومیفوق العاده که در اسفند ماه برگزار شد، افزایش سرمایه 52.5 هزار میلیارد ریالی از محل سود انباشته به تصویب مجمع رسید و افزایش سرمایه 47.5 هزار میلیارد ریالی از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به هیئت مدیره شرکت تفویض شد و اکنون با ثبت افزایش سرمایه قبلی، هیئت مدیره شرکت به سرعت دست به کار شده و افزایش سرمایه در اختیار خود را به جریان انداخته تا هر چه سریعتر سرمایه 324 هزار میلیارد ریالی خود را به 371.5 هزار میلیارد ریال برساند.
در مجموع، مجامع شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان غول معدنی کشور پربار و پرخبر هستند و با تقسیم سود مناسب و اتفاقات مثبت، خواستههای مدنظر سهامداران را همواره مورد توجه قرار داده و به همین سبب شرکت در مجامع این شرکت از اهمیت و جذابیت قابل توجهی برای سرمایهگذاران برخوردار است.