مدیر متالورژی، طراحی و توسعه محصولات شرکت فولاد هرمزگان: به دنبال بهرهگیری از ایدههای نوین و تکنولوژیمحور در سومین کنفرانس فولادسازی هستیم.
به گزارش عصرسرعت، برگزاری دو دوره کنفرانس فولادسازی و ریختهگری مداوم از سوی شرکت فولاد هرمزگان تاثیر شگرفی بر صنعت فولاد کشور گذاشت و طی دو دوره قبل شاهد ارائه طرحها و ایدههای نوین و بسیار کاربردی برای این صنعت بودیم. به طوری که برای خود فولاد هرمزگان به کارگیری طرحها، نظرات و ایدههای نوین به ثبت رکوردهای جدید در تولید فولاد و بهبود عملکرد فولادسازی انجامیده است. این کنفرانس بستر و فرصتی را برای صنعتگران فولادی کشور فراهم میآورد تا ایدهها و طرحهای خود را بدون واسطه به صنعت فولاد کشور ارائه دهند. در رابطه با رویکردهای سومین کنفرانس فولادسازی و ریختهگری مداوم، خبرنگار روابط عمومی، با شاهین زارع، مدیر متالورژی، طراحی و توسعه محصولات شرکت فولاد هرمزگان گفتوگویی انجام داده است که متن کامل آن در ادامه آمده است:
در سومین کنفرانس فولادسازی و ریختهگری مداوم فولاد هرمزگان چه موضوعاتی در دستور کار قرار دارد؟
با برگزاری موفقیتآمیز دو دوره کنفرانس بینالمللی فولادسازی و ریختهگری مداوم برنامهریزیهای لازم صورت گرفته که در این دوره پیش رو نیز بتوانیم این کنفرانس را به صورت متفاوت و کاربردی برگزار کنیم.
تمرکز بر موضوعات خاص فولادسازی و ریختهگری مداوم از رویکردهای ما در این کنفرانس خواهد بود. زیرا اعتقاد داریم با توجه به ارتقای جایگاه تولید فولاد کشور در رتبهبندی جهانی و حضور در میان 10 کشور برتر تولیدکننده فولاد دنیا و توسعه فولادسازی کشور به روش کورههای قوس الکتریکی و ریختهگری مداوم، لازم است که در این حوزهها صاحب نظر بوده و حرفی برای گفتن داشته باشیم.
در حوزه فولادسازی و ریختهگری در کشور سابقه بسیار طولانی و خوبی وجود دارد. از این رو، در این کنفرانس سعی خواهیم کرد از تجربه اساتید صنعتی در کنار جوانان علاقهمند و پژوهشگر یک پل ارتباطی خوب ایجاد کنیم.
در حوزه استفاده از شرکتهای دانشبنیان چه برنامهای در این کنفرانس دارید؟
در این رویداد برنامه ویژهای برای شرکتهای دانشبنیان تخصصی در حوزه فولادسازی و ریختهگری با کمک پارکهای علم و فناوری کشور در نظر گرفتهایم که اطلاعرسانی خواهیم کرد و قطعا شرکتهای دانشبنیان حوزه فولادسازی جایگاه و نقش ویژهای در این کنفرانس خواهند داشت.
سومین کنفرانس فولادسازی فولاد هرمزگان چه بستری را برای طرحها و ایدهها فراهم خواهد کرد؟
به کمک اکوسیستم نوآوری شرکت فولاد مبارکه و شرکت توسعه تکنولوژی و نوآوری فولاد مبارکه برای یک رویداد در حال برنامهریزی هستیم که در آن برنامه حمایت از طرحها و ایدههای مطرح شده را برنامهریزی کرده و از ایدههایی که در زمینه تولید فولاد نیاز به پشتیبانی دارند، حمایت خواهند شد. در این رابطه بخشی از رویداد که بسیار مفید خواهد بود، برگزاری کارگاههای تخصصی و میزگردهای مرتبط است که از مدتها پیش روی این کارگاه تمرکز کرده و سعی خواهیم کرد که این کارگاهها برای شرکتکنندگان مفید باشد و بتوانیم از حضور در این کارگاهها حداکثر استفاده لازم را ببریم.
چه برنامههایی در حاشیه این کنفرانس دیده شده است؟
تقدیر از پژوهشگران برتر و ارائهدهندههای مقالات برتر نیز از برنامههای این کنفرانس خواهد بود و از رویکردهای برگزارکنندگان این کنفرانس تشویق به اشتراکگذاری دستاوردهای تخصصی در حوزه فولادسازی و ریختهگری مداوم است.
ارائه تجربه برتر صنعتی میتواند باعث افزایش بهرهوری و استفاده از امکانات موجود شرکتها شود که در این بخش نیز برنامهریزی لازم صورت خواهد گرفت.
برگزاری نشستهای تخصصی بین فولادسازان کشور با پژوهشگران نیز در برنامه کنفرانس دیده شده است که صاحبنظران در حوزه تخصصی فولاد به بیان دیدگاهها و تجربیات خود خواهند پرداخت.
سرعت تغییرات تکنولوژی در حوزه تولید فولاد و ورود تکنولوژیها و نوآوری جدید به این حوزه نیز نباید از نگاه مدیران فولادی مغفول بماند. از این رو، در بخشی از این کنفرانس نیز به تکنولوژیهای جدید در زمینه اشاره خواهد شد و یا به بیان دیگر به مدیریت تکنولوژی در حوزه فولادسازی و ریختهگری مداوم نگاه ویژه خواهیم داشت.
سخن پایانی
فولاد هرمزگان در سالهای اخیر نشان داده هیچ محدودیتی برای پذیرش طرحها و ایدههای نوین نداشته است و همواره از همکاری با شرکتهای دانشبنیان، طرحها و ایدههای آنها استقبال میکند. درهای فولاد هرمزگان به روی پژوهشگران و شرکتهای دانشبنیان باز است اما باید بتواند نیازهای فولاد هرمزگان به خوبی برطرف شود.