به گزارش عصرسرعت، کنار هم قرار گرفتن ظرفیتهای صنعتی میتواند موجهای خوبی در کشور رقم بزند و امیدواریم بتوانیم کارهای بزرگتری را رقم بزنیم. هر تجهیز در فولاد مبارکه یک نقطه گلوگاهی است و ارزش زیادی برای پیشرفت کشور دارد. تا امروز بیش از ۱.۲ میلیون تن سنگ آهن از طریق مشارکتها و همکاریهای فولاد مبارکه با سازمان انرژی اتمی استخراج شده که این میزان تا سال آینده به ۲ میلیون تن خواهد رسید.
فولاد مبارکه بهعنوان بزرگترین فولادساز کشور، زنجیره کاملی از تامین و مصرف دارد. این شرکت پیشران اقتصاد کشور و دارای شبکه گستردهای از مصرفکنندگان شامل هزار شرکت است. گروه فولاد مبارکه دارای ۱۱۰ شرکت زیرمجموعه است که هر یک از آنان یک مجموعه بزرگ صنعتی هستند. هدفگذاری فولاد مبارکه در افق ۱۴۱۰ رسیدن به درآمد ۱۵ میلیارد دلار است. فولاد مبارکه درصدد تبدیل شدن به یک برند جهانی است که در این راستا به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیتهای موجود است.
گروه فولاد مبارکه از سال ۱۳۷۱ تاکنون به ظرفیت تولید ۱۰.۲ میلیون تن رسیده و هدفگذاری توسعه متوازن دارد. این مجموعه موفق به طراحی و تولید ورقهای فولادی زنگنزن شد. به واسطه محدودیتهای انرژی و دیگر حوزهها، فولاد مبارکه اقدام به سرمایهگذاری در تمامی حوزهها کرد.
در حوزه انرژی فولاد مبارکه برای نخستین بار نیروگاه سیکل ترکیبی کلاس F را راهاندازی کرد و کلنگ نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی در شرق اصفهان را به زمین زد. فولاد مبارکه امروز به دنبال تبدیل شدن به صنعت سبز است. صنعت باید در حوزه محیط زیست پیشتاز باشد و فولاد مبارکه در مسیر حفظ محیط زیست ۲.۳ میلیارد دلار سرمایهگذاری کرده است. دارا بودن زنجیره تولید از سنگ تا رنگ، وجه تمایز و نقطه قوت فولاد مبارکه با دیگر صنایع کشور است.
فولاد مبارکه در خلق ارزش افزوده نیز در کشور پیشتاز است. اگر فولاد مبارکه در سودآوری رتبه اول کشور را دارد، به دلیل دارا بودن زنجیره کاملی از تولید است.