مدیرعامل شرکت هپکو در حالی به دلیل اشتغالزایی 150 نفری خواستار تداوم محددودیت واردات برای ماشین الاتی شده که مشابه تولید داخلی دارند ، اما تجربه سال های گذشته نشان داده انحصار این شرکت بر این حوزه تنها به افزایش هزینه های تولید معدنی و به خطر انداختن بخش زیادی از اشتغال این حوزه شده است.
«در سال گذشته و امسال 150 نفر نیروی انسانی به مجموعه شرکت هپکو اضافه شدهاند که اگر قرار باشد واردات انجام پذیرد قطعاً توان اشتغالزایی نخواهیم داشت.» این سخنان علیرضا کاظمی مدیرعامل شرکت هپکو است که با رفع برخی از محدودیت های وارداتی حال به تکاپو افتاده تا همچنان انحصار این شرکت را حفظ کند. در واقع هنوز جامعه معدنی کشور فراموش نکرده حمایت های بخشنامه ای دولت از این شرکت که به دلیل روند خصوصی سازی غیر منطقی با چالش عمده مالی و تولید مواجه شده بود باعث شد تا سال ها مهر انحصار ماشین الات معدنی به نام هپکو سند خورد و تولید در بخش معدن با افزایش هزینه و روند کاهشی مواجه شود . حال چه شده است که مدیرعامل این شرکت تنها با ادعای تامین بخشی از نیاز بخش تولید . برای اشتغالزایی تنها 150 نفر مجدد از واردات ماشین آلات گله مند بوده و در تلاش برای بازگرداندن روزهای شیرین انحصار است . موضوعی که باید جواب آن را در سیاست های جزیره ای و طعم خوش درامدهای ناشی از آن جستجو کرد.
علیرضا کاظمی، مدیرعامل شرکت هپکو با اشاره به ظرفیتهای این شرکت اظهار داشت: باتوجه به اینکه هپکو بار دیگر به تولید برگشته است و در سال 1401 موفق شدیم بیش از 15 نوع از انواع محصولات ماشینآلات راهسازی و معدنی مورد کشور را تولید کنیم انتظار از مسئولان کشور است که بهطور جدی از ماشینآلاتی که در هپکو تولید میشود جلوگیری شود.
وی افزود: همانطور که در بازدید رئیس جمهور از هپکو تأکید شد بر استفاده از کالاها و محصولاتی که در کشور ظرفیت تولیدشان وجود دارد، انتظار داریم از ورود ماشینآلاتی که هپکو توان ساخت آنها را دارد جلوگیری بهعمل آید.
مدیرعامل شرکت هپکو خاطرنشان کرد: در سال گذشته و امسال 150 نفر نیروی انسانی به مجموعه شرکت هپکو اضافه شدهاند که اگر قرار باشد واردات انجام پذیرد قطعاً توان اشتغالزایی نخواهیم داشت.